Rulouri exterioare


Rulourile exterioare de la Migscor Design reprezinta cea mai buna optiune pentru protejarea ferestrelor si a usilor de terasa, conferind in acelasi timp o estetica deosebita exteriorului constructiilor. Acestea realizeaza un excelent control al luminii si o imbunatatire a randamentului termic al ferestrelor.

Rulourile exterioare sunt disponibile intr-o gama diversificata: alb, gri, alun, argintiu, maro, imitatie lemn deschis, etc. si prezinta o stabilitate deosebita a culorilor in timp.

Cutia si ghidajele au culorile de baza alb, maro, imitatie de lemn, stejar auriu, nuc si mahon.

Rulourile exterioare sunt oferite in trei variante: cu lamele din PVC, cu lamele din aluminiu, cu lamele din aluminiu si sita contra insectelor incorporata.

Materialele sunt importate de la furnizori cu renume din Germania si Belgia. Protejeaza fereastra de intemperii, asigurand atat izolatie termica, cat si fonica.

Rulouri exterioare PVC

Rulourile exterioare din PVC se realizeaza cu actionare manuala iar cele din aluminiu cu actionare manuala sau electrica. Actionarea electrica consta in utilizarea motoarelor electrice tubulare. Comanda motoarelor se face cu intrerupatoare simple, prin telecomanda radio sau utilizand programatoare speciale.

Montarea lor se poate efectua prin dispunerea exterioara a cutiilor de adunare a lamelelor sau in spatii speciale prevazute de arhitecti in zona superioara a ferestrelor.

Rulouri exterioare aluminiu

Rulourile exterioare din aluminiu ofera in plus o izolatie termica si fonica sporita datorita spumei poliuretanice de inalta densitate injectata in interiorul lamelelor, au o durata indelungata de utilizare si o rezistenta sporita la actiunea factorilor externi.

Se utilizeaza doua tipuri de lamele cu latimea de 39 mm si 42 mm in functie de dimensiunile de gabarit ale ferestrei protejate.

Rulourile exterioare din aluminiu cu plasa contra insectelor incorporata combina avantajele oferite de cele doua produse. Sunt prevazute cu sine duble de culisare care permit deplasarea paralela a lamelelor si a sitei. Se utilizeaza o sita special cu insertie din fibra de sticla ce confera o mare durabilitate si stabilitate la actiunea razelor solare.

lamele_aluminiu_1

lamele_aluminiu_2

lamele_aluminiu_3

lamele_pvc_DSC01172

cutie_ghidaj_lamela_inchidere

Oferte discount

1% – pentru sume intre 300 – 500 lei
2% – pentru sume intre 500 – 800 lei
2,5% – pentru sume intre 800 – 1200 lei
3% – pentru sume intre 1200 – 1600 lei
3,5% – pentru sume intre 1600 – 2000 lei
4% – pentru sume intre 2000 – 3000 lei
5% – pentru sume intre 3000 – 5000 lei
6% – pentru sume peste 5000 lei

Pentru orice comanda!